INFRA- & TERÄSRAKENTEET

me osaamme

Mikä on Ukko Works?

Ukko Works on suomalainen konepajayritys, joka otti ensi askeleensa vuonna 1967. Aikaisemmin Potila nimen alla toiminut ja sittemmin Kiikoisten Konepajana tunnettu yritys on pitkän linjan ammattilainen metallirakentamisessa.

Olemme erikoistuneet rautatie- ja maantierakentamisen teräsrakenteisiin sekä voimalinjarakenteisiin. Valmistamme myös teräs- ja tukirakenteita rakentamisen tarpeisiin.

Pidämme huolta yrityksemme tärkeimmästä voimavarasta – osaavista tekijöistä. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja ammattiylpeys näkyy työmme jäljessä.

Uudistumme ja kehitymme jatkuvasti. Tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin ja löydämme ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Panostamme laatuun ja toiminnallemme on myönnetty kansainväliset laatustandardit ISO 9001 ja 14001.

Konepajamme on EN 1090-1 -sertifioitu Inspecta Sertifiointi Oy:n toimesta. Sertifikaatti oikeuttaa meidät CE-merkitsemään teräsrakenteita ja valmistamaan toteutusluokkien EXC1 ja EXC2 mukaisesti.

Ympäristö & kotimaisuus

Panostamme kotimaiseen työhon ja pohjoiseen laatuun. Maksamme mielellämme veromme suomeen ja tuemme suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kehitystä. Työllistämme 26 metallialan ammattilaista ja käytämme kotimaisia alihankkijoita.

Toimimme kaikessa tekemisessämme ympäristöä kunnioittaen. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja vältämme turhaa rahtiliikennettä. Haluamme jättää jälkeemme pienen hiilijalanjäljen ja paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville.

pohjoista laatua metallirakentamiseen

Ukko on muinainen suomalainen jumala, joka hallitsee säätä.
Hän piiskaa sateella, jäädyttää pakkasella ja polttaa auringolla. Ukko on vanhin ja viisain ja tietää miten asiat tehdään oikein. Ukosta, tuosta pohjoisesta ukkosen jumalasta, inspiroituneena Ukko Works tekee tuotteensa suomalaisella sisulla kestämään rankimmatkin olosuhteet.

Autamme asiakkaitamme Ukon viisaudella, kokemuksella ja taidolla.

© Ukko Works / Kiikoisten Konepaja. Kiikostentie 7, 38360 SASTAMALA, Finland.
Web Design MI Suunnittelu.